Αν Αθλείστε Πρέπει Να Δώσετε Μεγάλη Σημασία Στα Πόδια Σας

Έχετε χρόνιο κνησμό ή peeling με τα πόδια σας, συχνά μεταξύ των δακτύλων σας;

Η διάγνωση του αθλητή του ποδιού να είναι κατασκευασμένα με απόξεση του δέρματος και ψάχνετε για μύκητες κάτω από ένα μικροσκόπιο. Εάν δεν αντιμετωπιστεί, σοτά της επιδερμίδας είναι τοποθετημένα σε μια κουλτούρα διαστολής για να δείτε αν μυκητίασης μεγαλώνει.

Η διάγνωση του αθλητή του ποδιού να είναι κατασκευασμένα με απόξεση του δέρματος και ψάχνετε για μύκητες κάτω από ένα μικροσκόπιο. Εάν δεν αντιμετωπιστεί, σοτά της επιδερμίδας είναι τοποθετημένα σε μια κουλτούρα διαστολής για να δείτε αν μυκητίασησ μεγαλώνει.

Επιλογές όπως Lamisil ή Nizoral συνήθως θα σαφή μυκητιακών λοιμώξεων του δέρματος, εκτός αν υπάρχει μυκήτων σε καρφιά. Αυτό μπορεί εύκολα να το λόγο για επαναλαμβανόμενες αθλητής των ποδιών μολύνσεις διότι τα καρφιά δεν θα απαντήσει σε επίκαιρη φαρμάκων ή η μικρή διάρκεια του στόματος φάρμακα που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία λοιμώξεων του δέρματος.

Αν έχετε επαναλαμβανόμενες μυκητιάσεις δέρματος μολύνσεις και toenails σας είναι παχιά, χρώμα κίτρινο ή λευκό, και έχουν υπολείμματα από κάτω τους, θα πρέπει να αντιμετωπίζει τον toenail μόλυνσης με Lamisil ή Sporanox για 3 μήνες να έχουν οποιαδήποτε πιθανότητα αποξήρανσης της μυκητίασης πρόβλημα.

Επίσης θα πρέπει να γνωρίζετε ότι μυκητίασης αγαπά το σκοτάδι, υγρά περιβάλλοντα. Αν τα πόδια σας είναι πάντα ιδρώτα, ο γιατρός σας ορίζουν Drysol να σταματήσουν την εφίδρωσης, και χρήση αντι-μυκήτων σε σκόνη σε όλα τα παπούτσια σας, έτσι ώστε να μην reinfect μόνοι σας. Αποφεύγουν να πάνε ξυπόλυτοι σε δημόσιους χώρους, όπου μπορείτε να πάρετε reinfected.

Αν ούτε η μικροσκοπική ή πολιτισμός αποκαλύπτει στους μύκητες, τότε ο γιατρός σας πρέπει να αποκλείσουμε έκζεμα ή ψωρίαση που προκαλούν πάχυνση του δέρματος. Ορισμένες βακτηριακές λοιμώξεις μπορεί επίσης να προκαλέσει χρόνιο απολέπιση του δέρματος. Αυτά μπορούν να διαγνωστούν με ένα μαύρο φως ή βακτηριακής καλλιέργειας.

Οι κάλοι είναι προστατευτικά στρώματα δέρματος που σχηματίζονται στις περιοχές που υπόκεινται σε τριβή ή πίεση. Μπορείτε συνήθως να τα αφαιρέσετε βυθίζοντας τα πόδια σας σε ζεστό νερό, ενυδατώνοντας και στη συνέχεια χρησιμοποιώντας ελαφρόπετρα για να εξομαλύνετε απαλά τον κάλο. Ωστόσο, αυτό δεν είναι πάντα δυνατό.

Η πραγματικότητα είναι ότι η χειρουργική επέμβαση δεν λύνει το πραγματικό πρόβλημα πίσω από την αιτία των κάλων. Το πραγματικό πρόβλημα μπορεί να λυθεί φορώντας κατάλληλα υποδήματα, αποφεύγοντας την επαφή με τραχιές επιφάνειες και φροντίζοντας τα πόδια σας αφαιρώντας τους κάλους όταν τους βλέπετε να σχηματίζονται.

Αφήστε μια απάντηση