Πριν Κάνετε Οποιοδήποτε Βήμα Για Να Απαλλαγείτε, Διαβάστε

Το πρόσωπο που ονόμασε μια διεύρυνση του μεγάλου δακτύλου του ποδιού ένα μπούστο ήταν ίσως το ίδιο πρόσωπο που ονόμασε ένα διευρυμένο θυροειδές ένα “goiter”! Σοβαρά όμως, ένα bunion είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό χτύπημα.

Τα κουνουπίδια είναι γνωστά σε ιατρικούς όρους όπως το Hallux Abducto Valgus, το οποίο στην αγγλική γλώσσα είναι ένα στραμμένο μεγάλο πόδι με ένα χτύπημα στο πλάι. Αυτό είναι στην πραγματικότητα μια προοδευτική κακή ευθυγράμμιση της μεγάλης άρθρωσης των δακτύλων που ξεκινάει με μια ελαφρά κλίση του μεγάλου δακτύλου προς το δεύτερο και στη συνέχεια παράγει σταδιακά τα χαρακτηριστικά συμπτώματα πρόσκρουσης και άρθρωσης.

Στα αργά στάδια της εξέλιξης, το μεγάλο δάκτυλο του ποδιού μπορεί στην πραγματικότητα να επικαλύψει ή να υποκλαπεί το δεύτερο και να προκαλέσει αντιδραστικές σφυροκοπίες (συσπασμένες) των άλλων ποδιών. Παρόλο που είναι εξαιρετικά συχνές, οι περισσότεροι άνθρωποι περιμένουν μέχρι να εμφανίσουν σημαντικά συμπτώματα και παραμορφώσεις πριν ζητήσουν ιατρική βοήθεια.

Συχνά έχουν πόνους στα παπούτσια και με δραστηριότητα για χρόνια όταν έρχονται τελικά στο γραφείο. Αυτό συμβαίνει επειδή πολλοί peolpe πιστεύουν ότι πάντα απαιτούν χειρουργική επέμβαση για την ανακούφιση του πόνου.

Τι προκαλεί τα κρεμμύδια; Όχι, δεν είναι πάντα τα παπούτσια! (Αλλά δεν βοηθούν) Τα κουνουπίδια προκαλούνται από την ελαττωματική βιομηχανική της δομής των ποδιών που κληρονόμησες. Ζευγάρι που με ψηλά τακούνια ή ακόμα και μόνο παπούτσια που γεμίζουν τα δάχτυλα των ποδιών σας (ακούστε τους τύπους που φορούν καουμπόικες μπότες!) Και είστε επιρρεπείς στο σχηματισμό των bunions.

Τα συμπτώματα χαρακτηρίζονται από ερυθρότητα, πρήξιμο, άλεση της άρθρωσης, πόνο που καίει και περιστασιακή μούδιασμα.

Η διάγνωση ενός αγγείου γίνεται με ακτινογραφικά ευρήματα μαζί με φυσικές εξετάσεις. Ένα χτύπημα δεν είναι απαραίτητα πάντα Hallux Abducto Valgus, οπότε πρέπει να κάνετε μια πλήρη ποδιατρική εξέταση συμπεριλαμβανομένων των ακτίνων Χ για να αξιολογήσετε την κατάστασή σας. Πολλοί άνθρωποι έχουν στην πραγματικότητα αρθρίτιδα της άρθρωσης των μεγάλων δακτύλων ή ακόμη και μόνο μια κύστη που υπερκαλύπτει την άρθρωση και πιστεύουν ότι έχουν κοτσάνια.

Η θεραπεία περιλαμβάνει την τροποποίηση του μηχανισμού υποδημάτων, μια ορθοτική συσκευή για τον έλεγχο της μη φυσιολογικής βιομηχανικής, της επένδυσης, των αντιφλεγμονωδών φαρμάκων ή της έγχυσης για τη μείωση της φλεγμονής και στα μεταγενέστερα στάδια της χειρουργικής επέμβασης.

Πότε είναι απαραίτητη η χειρουργική επέμβαση;

Αν έχετε πόνο κάθε μέρα, σε κάθε ζευγάρι παπουτσιών που έχετε στην κατοχή σας (συμπεριλαμβανομένων των αθλητικών παπουτσιών σας) και έχετε αντιμετωπίσει την πάθησή σας με συντηρητική θεραπεία χωρίς ανακούφιση. ήρθε η ώρα να συζητήσουμε τη χειρουργική επέμβαση.

Η χειρουργική επέμβαση δεν πρέπει ποτέ να αντιμετωπίζεται χωρίς πόνο και περιορισμούς της δραστηριότητας.

Υπάρχουν πολλές προόδους στη χειρουργική επέμβαση κυττάρων και ποικίλες διαδικασίες ανάλογα με τον τύπο του ποδιού σας, το στάδιο της παραμόρφωσης, το επίπεδο δραστηριότητας, το ιατρικό σας ιστορικό και την ηλικία σας. Κάντε ένα ραντεβού για να συζητήσετε τη χειρουργική επέμβαση με το ποδατρικό σας πόδι και τον αστράγαλο αν έχετε προχωρήσει στα συμπτώματα.

Η χειρουργική επέμβαση με κυτταρίτιδα, που έχει γίνει με χειρουργείο ποδιού και χειρουργού αστραγάλου, έχει βαθμολογία ικανοποίησης 96% σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Αμερικανικού Κολλεγίου Χειρουργών Ποδιών και Αγκυλών. Το 96% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι η ανακούφιση του πόνου αποτελεί επιθυμητό αποτέλεσμα της χειρουργικής επέμβασης και το 86% δήλωσε επίσης ότι ελπίζουν να βελτιώσουν το βάδισμα και να αυξήσουν τη σωματική τους δραστηριότητα μετά από χειρουργική επέμβαση.

Σε κλίμακα από 1 έως 10 με 10 που αντιπροσωπεύουν “πολύ πόνο”, οι ερωτηθέντες της έρευνας βαθμολογούν κατά μέσο όρο 7 βαθμούς όταν εκτιμούν τον πόνο τους πριν από τη χειρουργική επέμβαση και το μέσο σκορ μειώθηκε σε 2 όταν αξιολόγησαν τον πόνο τους έξι μήνες μετά την επέμβαση. Το 92% δήλωσε ότι ήταν σε θέση να αυξήσει τις σωματικές τους δραστηριότητες – περπάτημα, τρέξιμο, γκολφ, τένις, άσκηση – και το 90% δήλωσε ότι θα πρότειναν χειρουργική επέμβαση κυήσεως σε άλλους.

Αυτό είναι μεγάλη είδηση!

Πολλοί άνθρωποι φοβούνται την χειρουργική επέμβαση περισσότερο από τον πόνο κάθε μέρα στα παπούτσια τους! Προφανώς, αυτός ο φόβος είναι αδικαιολόγητος!

Ο φόβος της χειρουργικής επέμβασης δεν πρέπει να σας κρατήσει έξω από το γραφείο, επειδή το 80% των ασθενών που έρχονται ζητώντας χειρουργική επέμβαση κυττάρων αφήνουν με ένα συντηρητικό θεραπευτικό σχέδιο. Λάβετε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας! Καλέστε ή επικοινωνήστε σήμερα με το ποδατρικό σας πόδι και τον αστράγαλο. Μην ζείτε με τον πόνο των κυδωνιών για μια ακόμα μέρα.

Η Ρεφλεξολογία είναι μια ολιστική τεχνική μασάζ ποδιών που βοηθά στην προαγωγή της καλής υγείας. Ονομάζεται επίσης θεραπεία ζώνης.

Βασίζεται στην ιδέα ότι υπάρχουν αντανακλαστικά στα πόδια, τα χέρια και τα αυτιά που αντιστοιχούν σε κάθε μέρος του σώματος. Ασκώντας πίεση σε αυτά τα αντανακλαστικά σημεία, μπορεί να βοηθήσει στην τόνωση και την εξισορρόπηση των αντίστοιχων σημείων του σώματος.

Αφήστε μια απάντηση