Πώς Η Φαγούρα Στα Πόδια Προειδοποιεί Για Γενικότερα Προβλήματα

Ξέρω ότι δεν μπορώ να είμαι ο μόνος άνθρωπος που το μισεί όταν έχει ένα πόνο φαγούρα.

Συνεχίζετε όλη την ημέρα προσπαθώντας να το ξύσετε μέσα από το παπούτσι σας, να σκαρφαλώσετε και να μαλακώσετε χωρίς αποτέλεσμα. Το να έχουν οι πόλοι οι αθλητές είναι κάτι που θα οδηγήσει περισσότερο σε κάποιον μύκητα στα πόδια. Η εύρεση μιας θεραπείας ποδιών αθλητών είναι κάτι το πιο απαραίτητο όταν ανακαλύψετε ότι είναι η ρίζα όλων των φαγούρα.

Προσέξτε Όταν Βρίσκεστε Έξω

  • Εάν είστε κάποιος που θέλει να κολυμπήσει σε δημόσιους χώρους
  • ή κάποιος με ιδρωμένα πόδια,
  • αυτός θα μπορούσε να είναι ο λόγος που πάσχετε από τα πόδια των αθλητών.

Χώροι όπως αποδυτήρια, πισίνες και θαλάμους ντους είναι χώροι αναπαραγωγής κοινών μυκήτων ποδιών. Αυτός είναι ο λόγος που βλέπετε αρκετούς ανθρώπους να αθληθούν σε αυτά τα διασκεδαστικά μικρά σαγιονάρες. είναι στην πραγματικότητα ένα προληπτικό μέτρο.

Φαγούρα Στα Πόδια

Εάν δεν είστε σίγουροι ότι οι αθλητές έχουν τα πόδια σας, υπάρχουν μερικά συμπτώματα που μπορείτε να παρακολουθήσετε.

Τα συμπτώματα, όπως το ξεφλούδισμα μεταξύ των ποδιών σας ή ίσως ακόμη και τα φουσκωτά ή τα ραγισμένα πόδια είναι εκείνα που πρέπει να προσέξετε.

Επιπλέον, μπορεί να έχετε κάποια ερυθρότητα, κάψιμο ή φαγούρα στα πόδια ή τα δάχτυλα των ποδιών σας. Δεν υπάρχει αμφιβολία τα συμπτώματα που θα σας οδηγήσουν απολύτως τρελό, αν πρέπει να φορέσετε παπούτσια.

Κάποιοι λένε ότι το πόδι των αθλητών δεν είναι μεταδοτικό, αλλά πρέπει να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα. Όχι μόνο για να φέρει την ανακούφιση, αλλά και για να αποτρέψει την εμφάνιση κάποιων πολύ άβολα φουσκάλες που μπορεί να συμβούν, οδηγώντας πιθανώς σε μια άσχημη λοίμωξη.

Μπορείτε Να Κάνετε Τη Ζωή Σας Πιο Εύκολη

Υπάρχουν αρκετοί πόλοι θεραπειών για τους αθλητές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, που θα σας βοηθήσουν στην ανακούφιση της δυσφορίας σας. Μια τέτοια θεραπεία ποδιών αθλητών είναι απλά μούσκεμα το πόδι σας σε λευκό ξύδι για περίπου είκοσι με τριάντα λεπτά δύο φορές την ημέρα. Θα συνεχίσετε να το κάνετε μέχρι να δείτε ότι ο μύκητας και ο ερεθισμός έχουν εξαφανιστεί. Το λευκό ξύδι είναι μια φοβερή θεραπεία, καθώς είναι απολύτως φυσική και είναι κάτι που συνήθως βρίσκεται σε κάθε σπίτι.

Φυσικά υπάρχουν και άλλα πράγματα που μπορείτε να δοκιμάσετε, όπως διαφορετικά είδη λαδιών ή κρέμες που περιέχουν αντιμυκητιασικά χαρακτηριστικά. Τέτοια έλαια θα είναι το έλαιο τσαγιού ή το έλαιο μέντας που είναι γνωστά για τις φυσικές θεραπευτικές τους ιδιότητες.

Φροντίστε Τα Πόδια Σας Προκαταβολικά

Έχει ειπωθεί πάντα ότι μια ουγγιά πρόληψης αξίζει μια λίβρα θεραπείας και αυτή τη φορά δεν αποτελεί εξαίρεση. Για να αποφύγετε τα πόδια των αθλητών μπορείτε να δοκιμάσετε μερικά απλά πράγματα που χρειάζονται λίγη επιπλέον προσπάθεια. Εάν είστε άτομο που έχει προβλήματα με ιδρωμένα πόδια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια σκόνη ποδιών στην κάλτσα σας για να απορροφήσετε επιπλέον υγρασία. Αυτό θα βοηθήσει τις κάλτσες σας να παραμείνουν ξηρές όλη την ημέρα και θα τραβήξει την υγρασία μακριά από τα πόδια σας.

Άλλοι τύποι πρόληψης θα ήταν να φορέσετε σανδάλια όταν βρίσκεστε σε δημόσιο ντους, καθώς είναι απλώς καλή πρακτική. Επίσης, φορούν βαμβακερές κάλτσες είναι μια καλή ιδέα, καθώς θα βοηθήσει να τραβήξει την υγρασία από τα πόδια σας. Φυσικά αυτά είναι μόνο λίγες θεραπείες ποδιών του αθλητή που μπορείτε να δοκιμάσετε, αλλά αναμφίβολα θα σας βοηθήσουν στην αποφυγή της ατυχούς συνάντησης με τα πόδια των αθλητών.

Η χειρουργική επέμβαση στον αστράγαλο είναι συνήθως η τελευταία λύση για τη θεραπεία ενός τραυματισμού και θα πρέπει να είναι η πρώτη επιλογή μόνο εάν ο ασθενής δεν ανταποκρίνεται στη θεραπεία ή έχει συνεχιζόμενο πόνο.

Είναι μια επεμβατική διαδικασία που ενέχει υψηλότερο κίνδυνο επιπλοκών, όπως μόλυνση και κακή επούλωση τραυμάτων. Μπορεί να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να αναρρώσει ένα άτομο από χειρουργική επέμβαση στον αστράγαλο παρά από άλλους τύπους ορθοπεδικών επεμβάσεων. Εάν έχετε άλλες διαθέσιμες επιλογές, θα πρέπει να τις διερευνήσετε πριν αποφασίσετε.

Αφήστε μια απάντηση