Τι Πρέπει Να Ξέρετε Για Την Σωστή Φροντίδα Των Κάτω Άκρων

Αν είναι Καλοκαίρι ή χειμώνα, θα πρέπει να βγάλετε κάποια στιγμή από την κουραστική ρουτίνα για τη φροντίδα των ποδιών σας ότι έχουν μεταφέρει φορτίο σας όλα αυτά τα χρόνια σας παντού ήθελε να πάει.

Έτσι, εάν ενδιαφέρεστε να λαμβάνετε άμεσα αποτελέσματα, δοκιμάστε τα βήματα που ακολουθούν σας και δεν θα έχουν να κρύψουν τα πόδια σας κάτω από τα καλύμματα της κάθε βράδυ. Τα πόδια πρέπει να είναι ένα μέρος του σώματός σας, πρέπει να είστε περήφανοι και θα πρέπει να φαίνεται. Αν το επαγγελματικό πεντικιούρ σε ένα σαλόνι νυχιών είναι έξω από τον προϋπολογισμό σας θα πρέπει να γνωρίζετε ότι μπορείτε να περιποιηθείτε τα πόδια σας μέσα στην άνεση του σπιτιού σας.

Κάτω άκρα
Δώστε μεγάλη προσοχή

Πρώτα πρέπει να προετοιμάσουν τα πόδια σας για την επεξεργασία, μπορείτε να τους δώσετε. Γεμίστε τη μπανιέρα ή ένα κουβά με ζεστό νερό και αγαπημένες αφρολέξ μπανιέρα και μουλιάστε τα πόδια σας εκεί για τουλάχιστον 15-20 λεπτά. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μερικά άλατα μπάνιου ή το επιθυμητό ύψος του ποδιού μουλιάστε μέσα στο νερό και αφήστε τους να διαλύονται και καλλιεργούν την ταλαιπωρημένη κάτω μέρη του σώματος. Αντί μπανιέρα άλατα μπορείτε να δοκιμάσετε την κουζίνα σας του άλατος- λειτουργεί επίσης θαύματα.

Αφού κάθε πόδι έξω από το νερό, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια πετσέτα για να στεγνώσουν πολύ καλά και, στη συνέχεια, προχωρήστε στο καθαρό και τριμάρισμα καρφιά. Θυμηθείτε να αφαιρέσετε τυχόν νυχιών από την εγρήγορση.

Με την ολοκλήρωση του καθαρισμού, μουλιάστε τα πόδια σας πάλι σε ζεστό νερό και ξεκινήστε αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα του δέρματος με ήπια βούρτσισμα τύλουσ και τακούνι με ελαφρόπετρας. Εάν επιθυμείτε να επιτύχουν μαλακώνει και touchable πόδια, αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος της σπιτικό. Η απολέπιση των ποδιών σας, με αποτέλεσμα έχοντας μαλακά πέλματα.

Όταν το μαλάκωμα βήμα, αφαιρέστε ξανά τα πόδια σας από το νερό και στεγνώστε τους με ένα καθαρό και στεγνό πετσέτα. Μασάζ κάθε πόδια με το ένα πόδι λοσιόν που μπορεί να κοιμηθεί και στρώνει τα πόδια σας και απλώστε το γαλάκτωμα σε ολόκληρο το πόδι, από πάνω προς τα κάτω, τα δάκτυλα του αστραγάλου. Τέλος αυτή η εμπειρία του μασάζ με αντλήσεις από εγρήγορση για τους αστραγάλους σας.

Τώρα Είναι Η Σωστή Ώρα!

Να θυμάστε ότι πρέπει πάντα να τα κόψουμε σε ένα τετράγωνο σχήμα, το οποίο θα αποτρέψει τα προβλήματα μεγαλώνουν τα νύχια.

Χρησιμοποιώντας ένα πορτοκαλί stick ή κελυφική μεμβράνη stick σπρώξτε προσεκτικά το πίσω τμήμα της τρίχας. Μην επιχειρήσετε να κόψετε τα λέπια ή τρίψτε τους μακριά, που είναι απαραίτητο για τη διατήρηση βακτήρια μακριά από το εσωτερικό του δέρματος. Το κάνουμε αυτό το βήμα, θα σας επιτρέψει να ζωγραφίσει ολόκληρο το καρφί από την καθοδήγηση της εύκαμπτης κελυφική μεμβράνη από το δρόμο.

Τότε ήρθε η ώρα να αφήσουμε τον καλλιτέχνη μέσα σας. Διαλέξτε το νυχιών σκιά της επιλογής σας και εφαρμόστε την πρώτη στρώση αργά. Η τελευταία στρώση πρέπει να εφαρμόζεται μόλις το προηγούμενο εθνόσημο είναι εντελώς στεγνό.

Τέλος, μετά αφήνοντας το καρφιά να στεγνώσει για τουλάχιστον μισή ώρα, τρίψτε dab ελαιολάδου στην τρίχα και πιστόλια κρεβάτια για να θρέφουν τους.

Αφεθείτε σε ένα σπίτι πεντικιούρ που μοιάζει με εκείνη ενός επαγγελματικού spa.

Προσοχή στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν και εμπειρία στην άνεση του σπιτιού σας το πεντικιούρ που θα μπορούσαν να προσφέρεται μόνο στο σαλόνι. Ακούστε μερικά χαλαρωτική μουσική και απολαύστε τη διαδικασία. Μετά από όλα, θα καταλήξετε με πιο όμορφα πόδια από πριν και θα είστε σε θέση να φορούν όλες αυτές τις χαριτωμένες, μοντέρνο και πολύχρωμο νυχιών αποχρώσεις ήθελες να προσπαθήσουμε για κάποιο χρονικό διάστημα.

Το μασάζ ποδιών είναι ένα είδος μασάζ που εστιάζει στα πόδια. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χαλαρώσετε και να ανακουφίσετε το άγχος. Το ολιστικό μασάζ ποδιών είναι πολύ δημοφιλές στην Ασία και χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για την προώθηση της καλής υγείας.

Διεγείρει όλα τα αντανακλαστικά σημεία στα πόδια, τα οποία συνδέονται με διάφορα μέρη του σώματος. Η πίεση που ασκείται από τα χέρια μπορεί να βοηθήσει στην απελευθέρωση της έντασης σε άλλες περιοχές του σώματος όπως ο λαιμός, οι ώμοι, η πλάτη και ούτω καθεξής.


Αφήστε μια απάντηση