Προσέξτε Ιδιαίτερα Την Καθαριότητα Στην Καμάρα Του Ποδιού

Οι καμάρες είναι μεγάλες, φλεγμονώδεις αρθρώσεις που βρίσκονται συνήθως στην εξωτερική πλευρά του μεγάλου ποδιού. Η περιοχή γύρω από το μανιόκα θα γίνει επώδυνη, κόκκινη και ερεθισμένη και ο ίδιος ο αρθρώσεων θα γίνει πρησμένος. Μερικές φορές το μεγάλο δάκτυλο του ποδιού θα μετατραπεί σε δεύτερο δάκτυλο που προκαλεί μετατόπιση. Τα κουνουπίδια σχετίζονται επίσης με μεγάλες εξογκώματα από την πλευρά του σπασμένου σάκου στην άρθρωση του δακτύλου.

Γενεσιολογία

Bunions μπορεί να προκληθεί από κληρονομικές δομικές ανισορροπίες. Αυτό σημαίνει ότι αν οι γονείς σας υποφέρουν από κοτσάνια, υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι μπορείτε επίσης. (Και σκεφτήκατε ότι η φαλακρότητα ή / και τα μεγάλα αυτιά ήταν κακά!)

Μετατόπιση

Είναι πολύ συνηθισμένο όταν ένα άτομο έχει πηκτάκια που το μεγάλο δάκτυλο του ποδιού θα κινηθεί προς τα μέσα. Αυτό μπορεί να είναι ένα πρόβλημα για τα πόδια σας επειδή η φυσική ισορροπία των ποδιών σας αναστατώνεται και άλλα οστά και οι σύνδεσμοι μπορούν να τραβηχτούν από την ευθυγράμμιση επίσης. Άλλα τμήματα των ποδιών σας πρέπει να υπερβολικά αντισταθμίσουν, και στη συνέχεια να εξαντληθούν και ενδεχομένως να φλεγμονή.

Ερεθιστικά

Υπάρχουν ποικίλες ερεθιστικές ουσίες που επιδεινώνουν τα πόδια σας και οδηγούν σε κρεμμύδια, συμπεριλαμβανομένου του σωματικού βάρους, της λανθασμένης στήριξης των υποδημάτων και της αρθρίτιδας. Οποιοδήποτε είδος δραστηριότητας όπου τα πόδια σας έχουν υπερβολική κίνηση χωρίς τη σωστή υποστήριξη μπορεί να ερεθίσει την κατάστασή σας.

Ανακούφιση

Τα υποστηρίγματα των αρθρώσεων μπορούν να προσφέρουν πόδια με κορδόνια με τη σωστή υποστήριξη για να βοηθούν στην ανακούφιση της πίεσης από τα δάκτυλα των ποδιών και να ευθυγραμμίζουν τα πόδια στην κατάλληλη θέση. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να διεκδικήσετε όλες τις δραστηριότητες που αγαπάτε, όπως αθλήματα, χορό, κλπ.

Όταν εξετάζετε την υποστήριξη του τόξου, είναι πολύ σημαντικό να τα έχετε προσωπικά κατάλληλα. Τα υποστηρίγματα του Arch που αγοράστηκαν μέσω του Διαδικτύου ή από το φαρμακείο δεν είναι προσωπικά κατάλληλα για τα πόδια, τα παπούτσια και τον τρόπο ζωής σας. Η ακατάλληλη στήριξη των τόξων μπορεί να καταστρέψει ακόμη περισσότερο τα πόδια σας, οπότε περάστε τα 30 λεπτά που χρειάζεται για έναν εκπαιδευμένο τεχνικό υποστήριξης καμάρας για να ταιριάζει στις βάσεις στήριξης.

Δεν χρειάζεται να ζείτε με πόνο, πόδι και πόνο στην πλάτη! Επιστρέψτε στην απόλαυση εκείνων των δραστηριοτήτων που αγαπάτε να κάνετε. Με πάνω από 300 διαφορετικά στυλ και μεγέθη καλαθιού στήριξης καρφιών, μπορείτε να φοράτε τα αγαπημένα σας παπούτσια και πάλι χωρίς πόνο.

Αφήστε μια απάντηση